Akkrediteringsrådet

Afgørelser

På denne side kan du se alle rådets afgørelser og søge i dem. Siden er inddelt i en række faner, der giver dig følgende muligheder:


Søgefiltre

Du kan anvende en række søgekriterier til at finde den eller de afgørelser, du har brug for. Du kan slå søgeordene til eller fra og anvende flere søgeord inden for samme kategori. Resultaterne vil blive vist under fanen Søgeresultater som opdateres automatisk, når du laver eller ændrer i en søgning.

Søgeresultater

Denne fane viser resultaterne af din søgning. Du kan altid gå tilbage og justere din søgning, og fanen Søgeresultater vil vise de justerede resultater. Ud for hvert enkelt søgeresultat vil du kunne se evt. udbudssted og downloade afgørelsen. Hvis du klikker på søgeresultatet, vil det folde sig ud og vise de øvrige søgekriterier. Hvis du ikke laver en specifik søgning, vil denne fane vise de seneste afgørelser.

Institutionsakkrediteringer

Denne fane viser afgørelserne for alle gennemførte institutionsakkrediteringer. Du kan selvfølgelig også søge på institutionsakkrediteringer under fanen Søgefiltre.

Søg i PDF

Denne fane giver dig mulighed for at lave fritekstsøgning i rådets afgørelsesbreve og de tilhørende akkrediteringsrapporter. Fritekstsøgningen fungerer som en Google søgning i de nævnte dokumenter og tager alle forekomster med, så vær specifik i din søgning.

Statistik

Her kan du se akkrediteringsrådets afgørelser afbildet i forskellige grafer. Du kan udvælge enkelte kategorier, som du vil se nærmere på.

Kontakt

Skriv til os her, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

[email protected]

Om kriterier

Vi har som noget nyt udvidet søgemulighederne med de kriterier, der anvendes til akkreditering. Du kan se kriterierne her og se, hvordan vi har oversat ældre kriteriesæt til de gældende.

Om nøgleord

Vi har som noget nyt udvidet søgemulighederne med en række nøgleord, der tematiserer akkrediteringsrapporterne. Du kan se en kort oversigt over nøgleordene her og se, hvilke akkrediteringskriterier, de knytter sig til.

{{ props.row.Navn }} {{ props.row.Aar }} {{ props.row.Uddannelsestype }} {{ props.row.Institution }} {{ props.row.Udbudssted }}
{{tax.name}}   [{{getOptionCount(tax)}}]
{{tax.name}}   [{{getOptionCount(tax)}}]
{{tax.name}}   [{{getOptionCount(tax)}}]
{{tax.name}}   [{{getOptionCount(tax)}}]
{{tax.name}}   [{{getOptionCount(tax)}}]
{{tax.name}}   [{{getOptionCount(tax)}}]
{{tax.name}}   [{{getOptionCount(tax)}}]
{{tax.name}}   [{{getOptionCount(tax)}}]
{{ props.row.Navn }} {{ props.row.Aar }} {{ props.row.Raadets_afgoerelse }} {{ props.row.Institution }}

Statistikken, du kan åbne fra denne side, har mange muligheder for at finde det frem, du lige præcis vil vide. Klik på de forskellige grafiske elementer og du vil få en tilsvarende sortering af data i de andre elementer på siden og i listen over de akkrediterede uddannelser nederst på siden.

Vis

Statistik over afgørelser (åbner i nyt vindue)Her har du mulighed for at lave fritekstsøgning i rådets afgørelsesbreve og de tilhørende akkrediteringsrapporter. Fritekstsøgningen fungerer som en Google søgning i de nævnte dokumenter og tager alle forekomster med, så vær specifik i din søgning.Hvis du har spørgsmål til databasen, kan du kontakte:

 

Malene Hyldekrog

Malene Hyldekrog

Fuldmægtig

Jesper Schmidt

Jesper Schmidt

Specialkonsulent

Skip to content