Har du ris eller ros til ny hjemmeside?

Sidst opdateret: 06/09/2018

Vi arbejder løbende på at gøre vores kommunikation skarp og nyttig for modtagerne. Det afspejler sig i den nye hjemmeside for Akkrediteringsrådet, der har erstattet den gamle i denne uge. Med et nyt design er målet at give besøgende et bedre overblik og lettere adgang til centralt indhold om rådets arbejde fra datoer for rådsmøder til afgørelser og publikationer – også hvis du besøger hjemmesiden fra din smartphone eller tablet.

Er der noget, der ikke spiller – eller har du anden feedback?
Alle ændringer er foretaget med afsæt i grundig analyse af den tidligere hjemmeside. Det betyder imidlertid ikke, at der ikke er plads til ændringer, der kan få information på hjemmesiden til at fremstå endnu skarpere og nyttig for dig som bruger. Derfor er vi som altid nysgerrig efter input. Det gælder både, hvis teknikken driller, og hvis der er indhold, som enten er svært at finde eller ikke giver dig svar på dine spørgsmål.

Giv dine tilbagemeldinger til:

Jesper Schmidt

Fuldmægtig

Få seneste nyt fra Akkrediteringsrådet

Skriv dig op til nyhedsbrevet fra Akkrediteringsrådet og få seneste nyt om afgørelser om akkreditering af uddannelsesinstitutioner og nye og eksisterende uddannelser – og andre vigtige nyheder fra rådet.

Abonnér på nyhedsbrev

Kontakt

Jesper Schmidt