Akkrediteringsrådet

To nye studerende i rådet

To nye studenterrepræsentanter er netop trådt ind i Akkrediteringsrådet. Anna Hjortkjær afløste per 1. oktober Christian Rath, mens Thomas Skinnerup afløste Gro Holde ved månedsskiftet.

De to nye studerende i rådet er udpeget af uddannelses- og forskningsministeren efter indstilling fra de studerendes repræsentanter i bestyrelser og skoleråd på de videregående uddannelsesinstitutioner. De indgår på lige fod med de øvrige seks rådsmedlemmer og deltager begge i deres første rådsmøde den 28. november.

Formand for Akkrediteringsrådet, Per B. Christensen, ser frem til samarbejdet med de to nye studenterrepræsentanter:

”De studerende har en vigtig stemme i vores arbejde i Akkrediteringsrådet. Som formand for rådet har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med en række kompetente og engagerede studerende med en betydelig indsigt i kvalitetssikring i uddannelsessystemet og en god forståelse for rådets mandat. Jeg ser derfor frem til at byde Thomas og Anna velkommen, og er overbevist om, at de som deres forgængere hurtigt vil finde sig til rette og indgå jævnbyrdigt i rådets arbejde.”

 

Præsentation af Anna Hjortkjær og Thomas Skinnerup

Anna Hjortkjær er tidligere næstformand i Lærerstuderendes Landskreds og læser på sidste år af læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole på Frederiksberg.

Thomas Skinnerup er bachelor i erhvervsøkonomi og læser på første år af en cand.merc. i Strategy, Organization and Leadership på CBS. Han er tidligere næstformand og formand for CBS Students og sidder aktuelt i bestyrelsen for CBS.

Læs mere om de to nye studenterrepræsentanter og rådets øvrige medlemmer

Sådan udpeges studenterrepræsentanter til Akkrediteringsrådet

Akkrediteringsrådet består af otte medlemmer og en formand. Jf. Akkrediteringsloven, §4, stk. 3 udpeger uddannelses- og forskningsministeren to medlemmer efter indstilling fra de studerendes repræsentanter i bestyrelser og skoleråd for uddannelsesinstitutioner med videregående uddannelser under ministeren. Studenterrepræsentanterne er udpeget for en toårig periode.

Skip to content